louise.reismee.nl

Milano!!!

hoi allemaal!!!

Ik ben inmiddels veilig aangekomen in milaan en zit nu lekker achter de laptop... dat is sowieso al heel fijn! ;)

Maar.... ik begin bij het begin

mn koffer inpakken was echt een ramp!!! volgende keer gewoon twee koffers mee!! (dat gebeurt op de terugweg ook al!! ;) ) eenmaal op shiphol aangekomen kom ik super toevallig keri tegen :D ik wist natuurlijk dat ze vandaag terug zou komen maar het was wel super toevallig dat ik dr ook nog echt tegen kwam!! Mn bagage ingechekt (twee kilo te zwaar :S) Toen nog gezellig koffie gedronken met mijn ouders en toen maar afscheid genomen en door de douane gegaan.... heel vreemd is dat want voor die gate is het helemaal afgesloten voor andere mensen.... denk toch dat dat voor de armoedzaaiers was :P Eenmaal in het vliegtuig zat ik naast twee italianen waar ik geen woord van verstond dus ik dacht echt van nou dit word een grote ramp maar eenmaal aangekomen in milaan koffer gepakt en door de uitgang staan caterina en elisabetta mij al op te wachten :D hele lieve mensen en leuk kind!! (geen misvormd kind zoals sommigen al dachten) Naar milaan gereden kom ik in een prachtig huis met mijn eigen kamer met eigen badkamer :D zo luxe heb ik het thuis niet hoor ;) aan iedereen voorgesteld (allemaal hele aardige mensen!! ) Daarna gaan eten.... heerlijk!!!! lekker spaghetti vooraf(met vork :O) daarna lamskotelletjes met aardappels( :S) en gezoete pepertjes en als toetje lekker vers fruit!!! dus ik ben al helemaal verlief op Milaan!! :D Nu zit ik achter de computer en ik ga zo kijken wat ik met caterina ga doen misschien nog even een ijsje eten in de stad :D

Tot snel!!!

XXXXXXXXXXXXXXXX(mille baci!!!! )

Kimmy

Hé Louise,
Ik probeer je vanuit Nederland te volgen =)
Zo te horen heb je het tot nu toe prima daar!
Ben benieuwd naar de rest van je verhalen!
XX