louise.reismee.nl

zon, zee en strand... wat wil je nog meer?

Hooi!!

Inmiddels heb ik het al wat meer naar m'n zin, ik denk dat zowel ik als Caterina nog aan elkaar moesten wennen. Caterina is deze week iedere ochtend naar zeilschool geweest dus was ik lekker vrij... oftewel shoppen en naar het strand :D inmiddels ben ik echt al super bruin geworden, maarja volgens mij zijn jullie dat ook. Ben ik een keertje in italie is het in Nederland ook mooi weer :S

Ik heb echt al een heleboel leuke dingen gekocht... die tweede koffer zat er sowieso al in als het zo door gaat kom ik misschien wel met drie koffers terug :P

Gisteren een hele leuke dag gehad. 's middags was Caterina in een goede bui dus we gingen lekker liedjes luisteren op youtube ( ik kan dat nummer van shakira echt niet meer horen!! )

's avonds heerlijk sushi gegeten... de vis komt hier zo vers uit de zee dus het is echt super goed en heerlijke combinaties... wie had ooit verwacht dat zalm en aardbei samen gingen?

Daarna ben ik met Diletta, de zus van Caterina, en wat vrienden van haar wat gaan drinken... eindelijk is wat andere mensen ontmoet : ) was heel gezellig ... misschien ga ik wel met hun voetbal kijken vanmiddag :D kan ik eindelijk m'n bavaria jurkje aan :P

Ik hoop volgende week een dagje naar Rome te gaan... misschien wil een van mn nieuwe vrienden me wel een rondleiding geven :D (liefst per vespa :P)

....

XXX

suus

Hey lief zusje,

Ik lees dat je het toch al wat meer naar je zin hebt, gelukkig maar! Je geeft aan dat je al heel veel hebt gekocht, ik neem aan allemaal leuke jurkjes voor je zus, dan hoef ik ze voortaan niet meer van je te lenen :P

Ojah en schoenen natuurlijk! maatje 37/38 please.....

have fun! xxx